Ga naar de inhoud

Haytime

Contact: 06-543 957 56 | info@haytime.nl

Coaching

Young Executive Program

Het is een laagdrempelig en interactief programma dat je als jonge leidinggevende of (aankomend)ondernemer doorloopt om meer inzicht te krijgen in je drive en de manier waarop jíj de dingen doet. Je krijgt antwoord op vragen zoals : wat voor soort leider ben ik, in hoeverre word ik gelukkig van deze uitdaging, kan en wil ik het bedrijf op dezelfde manier voortzetten als mijn voorganger? Waar ben ik sterk in en wat laat ik graag aan anderen over? Hoe stel ik een succesvol team samen?

Executive Coaching /Persoonlijk leiderschap

Voor ondernemers, managers en key personen die medebepalend zijn voor het succes van de organisatie. En dat succes voornamelijk met anderen realiseren. Elke verandering en verbetering begint bij jezelf. Eerst zorgen we dat de echte pijnpunten op tafel liggen. We willen niet om de hete brei heen draaien dus zetten we daar adequate tools voor in. Gedurende 18 weken ga je 1 op 1 met mij aan de slag om deze uitdagingen en verbeterpunten om te zetten in gedrag dat tot gewenste resultaten leidt. Je krijgt antwoord op vragen zoals o.a.:wat vind ik nu écht belangrijk, waarom doe ik de dingen die ik doe. Hoe win ik mensen voor mijn standpunten ? Maar ook: wat zijn mijn doelen, waar wil ikzelf heen. Hoe neem ik mijn team mee op deze reis?

Consulting /Business Coaching

Groei wordt altijd bepaald door meerdere factoren. Een groeiende organisatie doorloopt verschillende fasen die elk om een andere organisatievorm vragen. Met de Business coaching analyseren we de 8 verschillende deelgebieden van de organisatie. Je krijgt antwoord op o.a. de volgende vragen: welk deelgebied blijft achter en vertraagt de groei? Hoe kan ik mijn bedrijfsprocessen verbeteren? Wie helpt mij daarbij? Is mijn huidig team stevig genoeg om de volgende stap te zetten?

Teamontwikkeling

Er is niets zo sterk als een “winning team”. Een winning team gaat uit van eigen kracht, analyseert, anticipeert en werkt blindelings samen. Afhankelijk van de eisen die de uitdaging stelt, wordt het team samengesteld. Er is een gemeenschappelijk doel. De taken zijn verdeeld, iedereen doet waar hij goed in is en sommigen laten anderen excelleren. Gaat het ergens onderweg fout, dan pakt een ander dat zonder te klagen op.

Hoe goed is uw team? Hoe goed kennen de teamleden elkaar als het gaat om ieders kwaliteiten en drijfveren. Heb je een team waarbij geen zee te hoog is? Of hangt het team juist als los zand aan elkaar? En hoe vind je eigenlijk een nieuw teamlid? Vraag naar ons uniek programma waarbij teamleden zowel individueel als in teamverband aan de slag gaan.

Burn-out coaching en stressmanagement

Een burn-out ontstaat niet zomaar. Er is een langdurige energielekkage aan vooraf gegaan . Een van de grootste veroorzakers van Burn-out is langdurige stress, een disbalans tussen draaglast en draagkracht. De belangrijkste stressor in het werk is het gebrek aan mogelijkheden om problemen op te lossen op een manier die bij je past. Onze begeleiding bij stress- en burn-outklachten zorgt ervoor dat mensen binnen 90 dagen weer toekomstperspectief hebben en versneld herstellen.

Hoe bekend zijn de fasen die vooraf gaan aan een burn-out bij u en uw medewerkers? Weet u wat de symptomen zijn van een dreigende burn-out? Als u steeds weer dezelfde mensen ziet overwerken, geeft u dat een trots of een triest gevoel?