Ga naar de inhoud

Haytime

Contact: 06-543 957 56 | info@haytime.nl

Over ons

Hetty Langen over Haytime
In 2014 ben ik gestart met Haytime om invulling te kunnen geven aan mijn passie: het begeleiden en ontwikkelen van ondernemers en leidinggevenden. De opgedane kennis, ervaringen en levenslessen kunnen doorgeven aan anderen geeft mij energie en het “goede gevoel.”

Mijn visie
Disfunctioneren, demotivatie, conflicten, ziekteverzuim, burnouts ontstaan door een mismatch tussen natuurlijk gedrag, aangepast gedrag en intrinsieke drijfveren. De oplossing is simpel, maar zonder inzicht niet eenvoudig.

Mijn Missie
Mensen zoveel inzicht en handvatten geven dat ze harmonieuze relaties kunnen opbouwen, met plezier naar hun werk gaan, trots en enthousiast zijn over hun werk én de organisatie waar ze deel van uitmaken. Zodat ze in hun vrije tijd nog voldoende energie over hebben voor een fijn privéleven.

5 redenen om met mij als coach/consultant samen te willen werken:

Geboren en getogen in een ondernemersfamilie heb ik opvolgingsvraagstukken zélf ervaren. Deze periode heeft zoveel impact op mijn persoonlijke ontwikkeling gehad dat er nu een uniek programma voor ontwikkeld is. (Young Executive Program)

Een bedrijfseconomische opleiding en 30 jaar ervaring opgedaan in managementfuncties, in diverse bedrijven en verschillende branches maken mij tot een adviserende sparringpartner die niet alleen praat over ondernemerschap, maar dit ook zelf praktisch doorleefd heeft.

Mindset
Als ondernemer en leidinggevende is het je taak en verantwoordelijkheid om Profit te maken. Zonder winst geen groei en geen contiuniteit! Dat geldt ook voor mij als coach. Als er geen aantoonbare toegevoegde waarde door Haytime geleverd kan worden, zal de opdracht niet geaccepteerd worden.

People Aan de basis van elke organisatie staan mensen. Ik zorg voor inzicht in individuele daadkracht, de manier van omgang met klanten en collega’s, iemands tempo, aanpassingsvermogen en de capaciteit om nauwkeurig te werken.

Plezier. Er zijn weinig organisaties (en wat dat aangaat overigens ook weinig coaches) die aan dit aspect aandacht schenken. Mensen die interesse en plezier hebben in hun werk en werkomgeving zijn productiever, minder vaak ziek, meer betrokken en werken beter samen

Begeleiding in verbeterpunten. Door het inzetten van bewezen analyses krijgen we pijnpunten snel boven tafel. Verbeteren en groeien hoeft niet vervelend en moeilijk te zijn. Met behulp van het leiderschap programma en de 1:1 begeleiding begint het groeiproces al na de eerste ontmoeting. Praktisch en meetbaar!