Ga naar de inhoud

Haytime

Contact: 06-543 957 56 | info@haytime.nl

Als kleine jongen had hij één uitgesproken wens: Muziek maken ,als dj doorbreken, tot de wereldtop behoren. Een leven vol glitter en glamour, rijkdom, aanzien en massa’s vrienden… Een Burnout hoorde daar niet echt bij.

Onlangs heeft  HARDWELL  aangekondigd voor onbepaalde tijd te stoppen met toeren. De Nederlandse dj geeft aan tijd voor zichzelf nodig te hebben. Daar waar Avicii (bron TMZ) zichzelf van het leven beroofde omdat hij niet (langer) gemaakt was voor de zakelijke machine waarin hij zich bevond, heeft HARDWELL en/of zijn omgeving wél op tijd gehandeld.

Jezelf blootstellen aan te grote druk  kent zelden een happy end. Als plezier in je leven plaats maakt voor stress dan ligt een Burnout al snel op de loer. Behandel je de Burnout niet adequaat dan verval je in een depressie; soms met een dodelijke afloop….

Als je alles wilt, te snel en veel te veel,
dan grijpt de waanzin je naar de keel.
Als het je teveel energie kost keer op keer,
dan kan je op een dag niet meer heen of weer.

Partner, kinderen en vrienden doen er niet meer toe,
Je bent de hele tijd veel te moe.
Je ligt voor je uit te staren, het heilige vuur gedoofd.
Je zoekt naar je passie maar het is leeg in je hoofd.

Hoe nu verder is je vraag.
Maar de uitkomst is zo ontzettend vaag.
Zijn ze écht zo belangrijk, de dingen waar je zóveel voor opgaf. 
Wat blijft er nog over na het scheiden van koren en kaf ?

Kan je een Burnout situatie bij jezelf of bij anderen voorkomen? Niet altijd, maar vaak wel! Wist je dat er zelfs 12 fasen te benoemen zijn in een Burnout traject ? Opeenvolgend, alsof je de wijzers van de klok volgt.En dat het overmatig gebruik van alcohol, drugs, en sigaretten geen toeval is ?

Sta stil bij je eigen draagkracht ,belastbaarheid en privé/werkbalans.

 

Vaak biedt een vertrouwelijk gesprek met je leidinggevende uitkomst.Ook goed om te weten dat je bij een ervaren coach terecht kunt voor persoonlijke ontwikkeling en het in kaart brengen van je toekomstperspectieven.Bel gerust. Ik help je graag verder. Zie ook https://www.burnoutcoachen.nl