Ga naar de inhoud

Haytime

Contact: 06-543 957 56 | info@haytime.nl

Prettige kennismaking

Fijn dat u de tijd neemt om de site van Haytime te bezoeken.

Graag maak ik van dit eerste blog gebruik om uit te drukken hoezeer wij de interactie met u als bezoeker waarderen.

Ook wil ik u meer over het hoe en waarom van Haytime vertellen. Als professionals zijn wij dagelijks in de weer met datgene waar we plezier aan beleven en waar we goed in zijn. En dat betekent concreet mensen van goed naar beter brengen, bewuster, weerbaarder en wendbaarder te maken. Uw invloed en bijdrage aan het team waarvan u deel uitmaakt te vergroten. De organisatie waarvoor u werkt te laten excelleren…

Binnen Haytime geloven wij in samenwerking, synergie en wisselende teams, zodanig dat steeds de ultieme vorm gekozen wordt om uw probleem en uitdaging op te lossen. Indien u als lezer nieuwsgierig bent of een dergelijk ” extern management team” aan uw bedrijf een bijdrage kan leveren, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook als u anderszins een rol wilt vervullen horen wij dat graag. Uw reactie is van harte welkom!

Over de key strengths en tooling om individuen, teams en de organisatie te verbeteren kunt u op de site informatie vinden. We zien dagelijks dat de voortgang en successen die daarbij geboekt worden alle betrokkenen energie, plezier en kracht opleveren.

Op de site wordt de link gelegd naar de natuur. Niet alleen omdat wij vinden dat de natuur voor de volgende generaties behouden moet blijven, maar vooral omdat we geloven in de (natuur)wetten. Wij geloven in de relatie tussen oorzaak en gevolg, leiders en volgers, schaarste en overvloed. Maar ook in de cyclus van tijden van voorbereiding, groei en bloei, en weer back to basics om vervolgens sterker dan voorheen wederom tot leven te komen.

Het uitwisselen van idee├źn en informatie mag natuurlijk op een blog niet ontbreken. Elke maand kunt  u een inbreng van Haytime verwachten. Bovendien stellen wij dit podium graag aan u ter beschikking indien u iets bijzonders te melden heeft of een vraag breder wilt uitzetten…..Uw reactie is van harte welkom!

En dan is er nog de ondernemers challenge. Elke maand bieden wij de ondernemer met de meest originele en doortastende onderbouwing, gratis een 4 uur durende sessie aan om zijn/haar succes te beoordelen en te verbeteren. Denkt u hiervoor in aanmerking te komen? Uw reactie is van harte welkom!

Voor nu wil ik iedereen die een bijdrage geleverd heeft aan Haytime hartelijk bedanken.

Hetty Langen.