Ga naar de inhoud

Haytime

Contact: 06-543 957 56 | info@haytime.nl

De grote misleiding van het omdenken

Vandaag een blog: niet omdat het moet, maar omdat het kan.En dan pakken we de koe maar direct bij de horens. We hebben weer iets ( zinnigs ) te melden. Het betreft namelijk de misleidende werking van het zogenaamde ” omdenken”.

Met het gebruik van de term omdenken doet men voorkomen dat we te maken hebben met een nieuw fenomeen, een omwenteling, een nieuw gedachtengoed, een vers ei van Columbus. Ik heb slecht nieuws voor u : omdenken is van alle tijden, het is de bekende oude wijn in een nieuw jasje.

Vorige week is een groot voetballer overleden.Iemand die de term omdenken zou kunnen hebben bedacht. Want gaat het bij omdenken niet altijd over dingen die logisch zijn? Neem bijvoorbeeld deze uitspraak : ” u wordt beter door de dingen te doen waarin u goed bent en niet door de dingen te verbeteren waarin u slecht bent…. ” Zo , sta daar maar eens bij stil!

Best lastig hoor. Zeker omdat  de meeste mensen niet weten wat ze in hun leven willen bereiken en waar ze dus goed in moeten worden, of zijn.En hier begint je zoektocht, dit is de basis van alle vervolgstappen.Als je deze stap overslaat is je persoonlijke groei al in de kiem gesmoord.

Neem de tijd en ruimte om op zoek te gaan naar jouw passie! Wat wil je in je leven bereiken, waar wil je mee bezig zijn, wat wil je hebben?

Keien-15_resizeWij ondersteunen je graag  in deze zoektocht.Stuur een mail en vraag om een telefonische afspraak. Gewoon gratis, geen verplichtingen, geen addertjes onder gras.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *