Ga naar de inhoud

Haytime

Contact: 06-543 957 56 | info@haytime.nl

goede voornemens

Vandaag ontwaakt werkend Nederland. Wij wensen u een voorspoedig, gezond en gelukkig nieuw jaar.

Behoort u ook tot degenen met goede voornemens ? De meest voorkomende zijn afvallen, gezond(er) leven, stoppen met roken en het vinden van een nieuwe baan. Hieruit blijkt maar weer dat we gezondheid op de eerste plaats zetten. Maar handelen we er ook naar?

Wat uw voornemen ook is, de kans op succes wordt aanzienlijk verhoogd als u onderstaande tips opvolgt.

Zorg dat uw doelen,en uw motivatie om deze doelen te bereiken, glashelder zijn.Bij alles wat u denkt of voelt dient u zich af te vragen waarom u dit resultaat wilt behalen.Waarom is dit doel belangrijk voor u ? Wat is eigenlijk de reden dat u uw voornemen koppelt aan een nieuw jaar?Waarom heeft u niet eerder stappen gezet?

Indien u hier een eerlijk en compleet antwoord op kunt geven is het belangrijk om een gedetailleerd en gespecificeerd plan te maken, compleet met cijfers, feiten, afbeeldingen data etc. Een doel alleen is niet voldoende. Een doel zonder plan is en blijft immers een droom………

U mag gerust constateren dat u ook maar een mens bent en dat u niet alles tegelijk kunt doen.Tijd en energie zijn vaak van doorslaggevend belang. Dus stel prioriteiten en noteer de te nemen acties in uw agenda. Wist u dat er geweldige handvatten zijn om uw tijd en prioriteiten te managen?

En dan komt het alleen nog maar aan op de uitvoering.Zo simpel is het natuurlijk wel. Als uw motivatie helder is, u een goed plan heeft opgesteld en de noodzakelijke acties heeft benoemd dan kan er niets meer fout gaan.

En toch…  te vaak blijft het bij goede voornemens. Na een paar dagen of weken is de verleiding om terug te vallen in ons eerder gedrag te groot. Wist u dat er eenvoudige manieren zijn om dit gedrag te veranderen? Ook het steeds weer uitstellen van acties blijkt een serieuze valkuil te zijn.Ook dit gedrag kunt u op eenvoudige wijze verbeteren!

De laatste tip: neem vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over onze aanpak time & priority management . Met de juiste aanpak worden ook uw dromen werkelijkheid.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *