Ga naar de inhoud

Haytime

Contact: 06-543 957 56 | info@haytime.nl

natuurlijk leiderschap is van-zelf-sprekend

Wat is natuurlijk leiderschap ?
Er is bijna geen enkel onderwerp te bedenken waar zoveel over gesproken en geschreven wordt als het op natuurlijke wijze leidinggeven. Dit onderwerp neemt dan ook een prominente plaats in tijdens de cursus personal development.

Maar wat kenmerkt nu die natuurlijke leider?
Authenticiteit. Jezelf durven te zijn. Geloofwaardig. Open en eerlijk. Congruent zijn in denken, zeggen en doen. Zelfvertrouwen omdat je weet wat je uit het leven wilt halen; weten wat je echt belangrijk vindt.

[fruitful_tabs type=”accordion” width=”100%” fit=”false”]
[fruitful_tab title=”LEES VERDER”]Een echte leider weet het verschil tussen doelstelling en gevolg.
Een natuurlijk leider heeft een oprechte interesse in mensen, is gedreven en op een prettige manier resultaatgericht. Hij/zij geeft ruimte aan anderen om de beste manier te vinden om gestelde doelen te realiseren. En ja, fouten maken hoort daarbij.

Veel leidinggevenden hebben geleerd om te sturen en te controleren op inhoud. Voor wie het best lastig is om los te laten en te vertrouwen op de drive van mensen om te presteren, zich verder te ontwikkelen en samen te werken in een prettige omgeving.

Wilt u meer weten over de ontwikkeling van ” natuurlijk leiderschap “, neem dan contact met ons op.[/fruitful_tab][/fruitful_tabs]

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *