Ga naar de inhoud

Haytime

Contact: 06-543 957 56 | info@haytime.nl

Passie

Passie, een mooi begrip. Je hoort het elke dag, te pas en te onpas.
De afgelopen tijd heb ik met veel mensen over passie gesproken en ze gevraagd hoe tevreden ze nu eigenlijk zijn over het leven,de dingen die ze doen en de persoon die ze zijn.

zwanenOpvallend is dat slechts een klein aantal van hen gepassioneerd kan vertellen dat ze elke ochtend met plezier vroeg opstaan en enthousiast aan de dag beginnen. Dat ze zin hebben om de geplande taken af te ronden en uitkijken naar de ontmoetingen die voor die dag gepland zijn.Dat ze energie van hun werk krijgen en anderen motiveren om optimaal te presteren en met elkaar succesvol te zijn.Om vervolgens nog meer dan voldoende energie en aandacht over te hebben voor hun gezin, vrienden of het uitoefenen van hobby’s.

Het geheim van dit geluk is passie. Volledig bewust zijn van het hier en nu, weten wat je belangrijk vindt en durven te luisteren naar je gevoel.Passie en gevoel liggen dus heel dicht bij elkaar. De een kan niet zonder de ander.

Durft u de vraag aan uzelf te stellen? Durft u te luisteren naar uw gevoel, dat stemmetje dat u misschien wel aanmoedigt om uit de comfortzone te stappen en uit te zoeken hoe je leven waardevoller en succesvoller kan worden?

      ”  Het leven is te kort om maar wat te doen.  Kies voor de stap die passie heet !” 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *